کسبوکارهای پررونق در ماه رمضان
کسبوکارهای پررونق در ماه رمضان
کیفیت و کمیت وعدههای افطار و سحری روزهداران و رعایت رژیم غذایی مناسب در ماه رمضان اهمیت خاصی دارد. در این ماه برخی شغلهای مرتبط با سفره افطار روزهداری رونق میگیرد و کسبوکارهای پررونق در ماه رمضان شکل میدهند. محصولاتی نظیر خرما ،حلیم، آش، زولبیا، بامیه و… در این ماه گردش مالی قابل توجهی را به خود اختصاص میدهند و از مواد اولیه گرفته، تا تهیه و توزیع آنها در این ماه تکانی چشمگیر میخورد. سفره افطار برای برخی خوراکیها رونق و برکت ویژه میآورد. اهمیت وعده افطار برای همه روزهداران واضح است؛ بعد از ساعتها گرسنگی و تشنگی قرار است آب و مواد غذایی به بدن برسد. بنابراین هم کیفیت و هم کمیت وعده افطار بسیار مهم است و از این رو باید مواد غذایی کافی مصرف کنیم و از پرخوری بپرهیزیم؛ قرار نیست معده و قلب و عروق را غافلگیر کنیم. میانهروی در اینجا هم شاهکلید سلامتی است.
خرما: افطار کردن با خرما بسیار به روزه داران توصیه میشود و بازار خرما در این ماه عزیز رونق ویژهای دارد فروش خرما یکی از کسبوکارهای پر رونق در این ماه است. عرضه مستقیم این کالا در ماه رمضان میتواند یک حرکت برد-برد برای کشاورزان و مشتریان باشد. کشاورز خرما را با قیمت متعادلتر میفروشد و خریدار با قیمت نازلتری آن را تهیه میکند؛ هم کشاورزی خرماداران رونق میگیرد و هم سفرههای مردم
حلوا: نان برکت سفره است و حلوا نانی است مذاب؛ سر سفره افطار از مشتاقان افطاری دادن به روزهداران است. با وجود اینکه دستور پخت حلوا ساده و آسان به نظر میرسد، اما پخت آن عملاً برای بسیاری از افراد مشکل است.
نسبت درست مواد اولیه، میزان تفت دادن آرد، زمان مناسب افزودن شیر و کیفیت آمادهسازی شیره نیاز به داشتن اطلاعات و مهارت کافی دارد. بله حلواپزی کم فوت کوزه گری ندارد ولی اگر به دنبال یک کسبوکار در این ماه مبارک هستید عطر و طعم، دستور پخت و کیفیت مواد اولیه از مهمترین ارکان کار است.
زولبیا بامیه: عضو پررنگ کسبوکارهای پررونق در ماه مبارک رمضان است؛ اما اینکه این طلای خوشمزه و شفاف چطور و با چه مواد اولیه تهیه شدهاند، اهمیت بالایی دارد. باید مطمئن بود که در تهیه آن از رنگهای غیرمجاز و ژلهای استفاده نشده باشد و یا در روغن با حرارت بالا و یا روغن سوخته سرخ نشده باشد. البته از نظر پزشکی بهتر است با خرما افطار کنیم ولی برای کسبوکار در این ایام مبارک میتوان به آن فکر کنید و درآمد خوبی را به دست آورید.
هلیم و آش: سلطان سفره و کسبوکارهای پر رونق ماه رمضان هلیم و آش هستند. استفاده از حلیم، آش رشته و کله پاچه در ماه مبارک رمضان متداول است و فروش این غذاها جزء کسبوکارهای پر رونق در این ماه عزیز است باید دقت داشت که در ماه رمضان سر هر کوچه و خیابان ممکن است دیگ حلیم و آش برپا شود. باید توجه کرد در تهیه این غذاها صرفاً از مراکز بهداشتی صورت گیرد چرا که برخی سودجویان اقدام به تهیه و عرضه غیربهداشتی و کمکیفیت حلیم و آش میکنند و با قیمت محصول سالم به توزیع گسترده آن میپردازند پس اگر به فکر درست کردن و فروش هلیم و آش در این ماه هستید؛ اول به سلامتی مواد اولیه و کیفیت کار اهمیت دهید تا بتوانید به عنوان یک محصول سالم و خوشمزه مشتریان را به سوی خود جذب کنید.
ظروف یکبار مصرف: در ماه مبارک رمضان استفاده از ظروف یکبار مصرف افزایش مییابد به ویژه هنگام عرضه هلیم وآش؛ ولی باید توجه داشت که تماس غذای گرم و چرب ظروف پلاستیکی یکبار مصرف باعث ایجاد خاصیت اسیدی شده و مواد سمی و بسیار خطرناک تولید میکند ولی این مورد هم درآمد خوبی دارد که اقدام به خرید ظروف پلاستیکی و گیاهی یکبار مصرف از مراکز عمده و فروش آن در این ماه از طریق بازاریابی و عرضه آن در مراکز مورد نیاز ظروف بپردازید.
ملیحه ذوالفقاری
دیدگاهتان را بنویسید