برنامه ریزی خوب برای کسب و کار

برنامه ریزی خوب برای کسب و کار
کارآفرین را در اداره کسب و کار راهنمایی کند. از بروز اشتباههای زیانبار جلوگیری کند. در پیشرفت و بهبود کار کمک نماید. انجام امور را سرعت بخشیده و در نتیجه باعث صرفه جویی در زمان شود. فرآیندهای مختلف تولید، بازاریابی و توزیع را بهینه سازی کرده و از اتلاف مواد اولیه، کار و سرمایه جلوگیری نماید. همچنین با تعیین چشم انداز و رسالت شرکتی، مدیریت را در دستیابی به اهداف کوتاه و بلند مدت باری میدهد.
ایده خوب برای دایر کردن کسب و کار جدید باید دارای چهار ویژگی باشد.
جذابیت: مشتریان را به سوی خود جذب کند
قابلیت دستیابی: به دلیل کمبود منابع و یا نداشتن تخصص کافی ناممکن نباشد و یا با فناوری موجود قابل ارایه باشد.
ماندگاری: دریچه فرصت به اندازه کافی گشوده باقی بماند تا طراحی و تولید و فروش محصول را به مرحله سودآوری برساند.
ایجاد ارزش برای مشتری:منافع حاصل از محصول یا خدمت جدید باید خیلی بیشتر از هزینه ها باشد تا بتواند منجر به سود آوری گردد. ممکن است بهترین محصول عالم را تولید کنید ولی فقط پنج کیلو از آن برای دنیا کافی باشد (روغن شیپور). این نوآوری ها فرصت تجاری با ارزشی ایجاد نمی کند. از سوی دیگر فرصتها از نظر میزان در آمد، میزان رقابت و پیچیدگی فناوری با یکدیگر تفاوت دارند که می توان رابطه بین این متغيير ها را نمایش داد.
راههای یافتن ایده کسب و کار
اگر ایده خاصی برای راه اندازی کسب و کار ندارید ، می توانید ایده را از راههای زیر بدست آورید .
می توانید به محله ها و شهرها دیگر سفر کنید و محصولات یا خدماتی را که در آن مناطق عرضه می شود، بررسی و امکان راه اندازی آنرا در منطقه خود بیازمایید . از تبلیغات موجود در رسانه ها ( راديو ، تلوزیون ، روزنامه ، مجله ها و اینترنت ) نیز می توانید.
ایده لازم را برای راه اندازی کسب و کار پیدا کنید. از نمایشگاههای مختلف دیدن کنید و با محصولات و خدمات جدیدی که عرضه شده آشنا شوید.
داشتن تجربه شغلی در کسب و کار نیز می تواند منجر به بروز ایده برای کسب و کار شود. از اخبار به ویژه اقتصادی منتشر شده در رسانه ها غافل نشوید. خیلی از تغییرات در سیاستها و خط مشیهای
منشاء ایدههایی برای پیدایش کسب و کارهای جدید شود. خودتان ایده بسازید ، با استفاده از روشهای زیر ایده کسب و کار خود را بدست آورید . از علایق و سرگرمی هایتان شروع کنید شاید شما در زمینه خاصی مهارت داشته باشید اگر به چیزی علاقه دارید از این علاقه مندی و احساس لذت در راه کسب و کارتان استفاده کنید.
به موانع و محدویتهایی که در اطرافتان بر سر راه عرضه محصولات یا خدمات وجود دارد توجه کنید.
آیا می توانید محدویتها را بردارید؟ مانند: تعطیل بودن فروشگاه محله شما در روز جمعه در حالی که شما تشخیص می دهید مردم در روز تعطیل بیشتر به خرید تمایل دارند.
چیزهای مورد نیاز و خواستنیهای خویش را فهرست کنید.اکنون چه چیزی در بازار وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید